lørdag 4. juni 2011

Tunge stunder i livet.

Vi lever i en verden som gir gleder, men også tunge stunder. Noen blir utsatt for vold som fører til sår som aldri gror. Facebook syder over av glade meldinger, hverdagslige ting. Men her en dag kom følgende melding inn: fra en FB venn:

En 14 år gammel jente i min familie ble om kvelden 1.Mai voldtatt av 3 menn da hun var på vei hjem fra en venninne.Dette kan skje hvor som helst i vårt land.Politiet har ikke tatt gjerningsmennene ,hjelpeapparatet  forsto  ikke alvoret i det jenta fortalte,og det hele endte tragisk.Fra et hustak hoppet jente inn i døden den 28.Mai. Hun var blitt frarøvet alt.Uskyldigheten,tryggheten,selvverdet og så til slutt livet.Hun hadde ingen tro på at det fantes noen vei videre for henne her på jorden

Dette høres ikke ut til å være sant,men det er det.I vår nærhet skjer slike skrekkelige ting.Black metal - gruppa Dimmu Borgir har i en av sine tekster en oppfordring som de sender ut til omverdenen om å voldta kvinner og barn. Den var skrevet det året jenta var født !

(Jeg har tatt ut stedet der det hele skjedde i Norge)

Følelsene bobler lett opp til overflaten og sprekker som små luftbobler når man leser slikt. Jeg ble sittende lenge, i stillhet, å kjenne på ubehaget. Tanken flyr borte etter en tid, jeg lagrer meldingen og går videre. For familien som sitter igjen er det ikke så lett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar