fredag 8. april 2011

La dama med temperament være i fred!





La dama være i fred. Det som skjer nå er ren personforfølgelse. To dager etter utbruddet er hun igjen på førstesiden av VG, nå med bilde av andre personer hun også har vært sint på. VG vil fortelle det norske folk at dette er ikke første gangen den dama har vært sint. Det er så typisk norsk. I Italia har de store overskrifter om en statsminister som betaler for ulovlig sex med unge kvinner. I Norge bruker vi førstesiden på en dame med temperament, som viser følelser og sier rett ut hva hun mener. Ordtaket du er født som en original, men dør som en kopi passer oss nordmenn. Kom deg inn i folden. Opptre behersket. Vis for all del ikke følelser. Skil deg ikke ut.

En annen ting; jeg synes jeg tidligere har sett og opplevd sinte politikere på TV før jeg. En tidligere LO sjef med flippskjegg og en tungvekter med navn Berntzen. Mange flere også, men jeg husker ikke navnene på alle. Har de noen ganger blitt utsatt for slik pressedekning?  Mon tro om det er sinte kvinner vi ikke liker? Var det ikke en kvinne med navn Gro som for noen år tilbake ble jaget av pressen for sitt temperament? Men det var før hun ble landsmoder.

Fornuften trenger hjelp, det får den av følelsene, sier et ordtak. Kjære kvinne fra Sogn og Fjordane: behold ditt temperament, ikke la TV2 og VG true deg inn i i et kjedelig politisk landskap der de fleste norske politikere i dag ligger og vaker. Glem ordet "unnskyld" når du ikke har gjort noe galt, spar det til du virkelig har gjort en tabbe av betydning.


PS. Har ikke hørt noen på gata som har kritisert Navarseter, er det et mediafenomen?





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar